Elizabeth Hurley praktisch naakt voor Brexit

Terwijl de hele wereld de exitpolls in de gaten houdt of Groot-Brittannië bij de EU blijft of deze verlaat, laat de Britse Elizabeth Hurley in ieder geval van zich horen.

Op Instagram probeert het model, naakt met slechts een kussentje met de Britse vlag voor haar edele delen, haar landgenoten te overtuigen dat ze moeten stemmen. "Elke stemt telt, wat je overtuiging ook is." Haar eigen keuze steekt ze echter niet onder stoelen of banken: "Ik stem voor Brexit."

Een landgenoot die tot zijn woede niet mag stemmen is de Britse acteur John Rhys-Davies. Rhys-Davies, die de dwerg Gimli in de Lord of the Rings-films vertolkt, werd in Engeland geboren uit Welsche ouders, maar woont al jaren op het Isle of Man.

Omdat het kleine eilandje in de Ierse Zee technisch gezien niet als deel van Groot-Brittannië wordt gezien en hij er al te lang woont, mag hij niet stemmen voor het referendum. "Het is niet eerlijk, en ik kan niet tegen oneerlijkheid", aldus Rhys-Davies tegen Wall Street Journal. "Het is een belediging."


Elizabeth Hurley praktisch naakt voor Brexit
Elizabeth Hurley praktisch naakt voor Brexit (Foto: BuzzE)