Fajah Lourens wil voorlopig geen man in huis

Fajah Lourens wil even geen relatie meer. "Voorlopig wil ik geen man meer in mijn huis", zegt de dj in een interview met Kek Mama. "Mijn kinderen zijn het belangrijkst."

Zelf was Fajah als kind weleens boos op haar eigen moeder, omdat zij vaak nieuwe liefdes mee naar huis nam. "Húp, daar krijgen we de volgende stiefvader." Fajah's kinderen, Irem van zestien en Shai van acht, mochten haar ex Melvin niet. Daarom ging het uit. Daarna kreeg Fajah een relatie met de elf jaar jongere Gijs. "Ik dacht echt dat het met Gijs voor altijd was. Daarom heb ik hem ook in mijn leven met de kinderen toegelaten. Achteraf vind ik dat dom en naïef."

Fajah is sinds acht weken weer single. Ze is niet eerder zo lang alleen geweest. "Voor het eerst in mijn leven durf ik te zeggen: laat relaties maar even zitten", zegt de schrijfster van het boek Killerbody dieet. In plaats daarvan werkt ze in therapie aan het onder controle houden van haar emoties. "Nu zie ik dat ik eerst dat oude zeer moet verwerken. Ik praat een keer per maand met een homeopaat, en ben bij een bioresonantie -therapeut."

Fajah Lourens wil voorlopig geen man in huis
Fajah Lourens wil voorlopig geen man in huis (Foto: BuzzE)