Red de wereld in Hatsune Miku: Project Diva X

Sega blijft op de E3 stil over een Europese release, maar ze hebben wel de Amerikaanse versie een E3-trailer van het ritmespel Hatsune Miku: Project Diva X uitgebracht.

SEGA liet eerder weten er naar te kijken of het spel hier in Europa nog wordt uitgebracht, maar importeren kan natuurlijk altijd nog. In Hatsune Miku: Project Diva X zit een daadwerkelijke verhaalmodus waarin Miku en co het licht terug moet brengen in de wereld door, jawel, te zingen en op te treden. Wij als speler moeten het ritme van de dertig aanwezige nummers zien bij te houden en op het juiste moment de juiste knop in te drukken.

Hatsune Miku: Project Diva X ondersteunt PlayStation VR wanneer het apparaat in oktober uitkomt. Je zit dan in een 'Live Edit Mode'-concert waarin je naar de optredens kan kijken alsof ze recht voor je staat.

Hatsune Miku: Project Diva X komt 30 augustus uit in Noord-Amerika voor PlayStation 4 en PlayStation Vita. Mocht je echt niet kunnen wachten, dan is de Japanse versie van PlayStation Vita al uit, en komt de Japanse PlayStation 4-versie op 26 augustus uit.