Rocksteady bezig met Batman Arkham VR

Warner Bros. Interactive en Rocksteady kwamen met een VeRrassing: Batman Arkham VR. Heel veel meer is er niet bekend dan wat we in onderstaande trailer zien. En dat is niet veel.

Update

Batman: Arkham VR laat de spelers de Dark Knight zijn door ze Gotham City ervaren door de ogen van 's werelds beste detective. Spelers duiken in een Batman: Arkham-mysterie. Als je deze virtuele wereld binnengaat moet je Batman zijn legendarische gadgets gebruiken om het mysterie te ontrafelen dat de levens van zijn bondgenoten bedreigt.

"Virtual reality innoveert de game- en entertainment branche. Het is dan ook ontzettend spannend dat ons geweldige team bij Rocksteady Studios in dit nieuwe storytelling medium duikt met de Batman Arkham franchise", aldus David Haddad, President, Warner Bros. Interactive Entertainment. "Rocksteady is een van de beste op gebied van creëren van verhaal gedreven content en Batman: Arkham VR brengt een ongelooflijke ervaring die niemand zich een aantal jaar geleden had kunnen voorstellen."

"Rocksteady is altijd op zoek naar nieuwe manieren om de spelers te betrekken in de wereld die we creëren en Batman: Arkham VR geeft aan hoe we gebruik maken van de nieuwste technologie om dit te realiseren", aldus Sefton Hil, Game Director, Rocksteady Studios. "Het team is toegewijd om een Batman ervaring te leveren die trouw blijft aan het personage en biedt spelers de mogelijkheid om zich volledig onder te dompelen in de rol van ’s werelds beste detective."

Batman Arkham VR komt in oktober exclusief voor PlayStation VR uit.