Matt Stone en Trey Parker onthullen details The Fractured But Whole

Tijdens E3 hebben de makers van South Park, Matt Stone en Trey Parker, het een en ander verteld over de nieuwe South Park-game The Fractured But Whole. De game heeft ook een releasedatum gekregen, namelijk 6 december 2016.

Met de toenemende criminaliteit zijn de straten van South Park nooit eerder zo gevaarlijk geweest. Wanneer de zon ondergaat in dit doorgaans rustige bergdorpje in Colorado, kunnen chaos en vernieling botvieren en komt de onderbuik van de stad tot leven. Dit dorp heeft nieuwe helden nodig! Eric Cartman ziet zijn kans schoon de stad te redden en de beste superheldenfranchise ooit te creëren: zijn Coon & Friends met zichzelf, The Coon, als de leider. Spelers voegen zich wederom als de‘New Kid’ bij Coon & Friends en vechten voor roem en hun plaats naast de andere kinderen.

Spelers moeten hun door scheten aangedreven krachten aanwenden om de criminaliteit te bestrijden en deel uit te maken van de best verkoopbare superheldenfranchise aller tijden. Elke superheld heeft een afkomst en Coon & Friends zijn daarin niet anders. Spelers ontdekken hun achtergrondverhaal, stellen hun originele kostuums samen en combineren de krachten van talrijke heldenklassen om zo hun eigen unieke held te creëren.

South Park: The Fractured But Whole komt 6 december 2016 uit voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

E3_trailer

Gameplay-trailer: