'Adam Levine betaalt uitvaart Voice-zangeres'

Adam Levine heeft aangeboden de uitvaartkosten te betalen voor Christina Grimmie, de zangeres die hij in 2014 coachte tijdens haar deelname aan The Voice. Dit schrijft haar broer op Facebook.

"Adam Levine heeft persoonlijk mijn moeder gebeld en heeft haar gezegd dat hij de begrafenis zal betalen en haar vliegticket. Ik ben er ondersteboven van", schrijft Christina's broer Marcus.

Christina Grimmie (22) werd vrijdagnacht doodgeschoten door een gestoorde fan na haar concert in Orlando. Haar manager Brian Teefey, de stiefvader van Selena Gomez, heeft intussen via crowdfunding ook al 171.000 dollar opgehaald voor de uitvaartkosten, omgerekend 151.000 euro. "Ik ben sprakeloos", reageert Marcus op het almaar groeiende bedrag.

Inwoners van Christina's geboorteplaats Evesham in de staat New Jersey houden maandag een avondwake voor de artiest. Ze woonde in Evesham in de buurt van Philadelphia totdat ze in 2012 naar Los Angeles verhuisde.

Adam Levine reageerde afgelopen weekend op Instagram op de dood van zijn pupil. "Ik ben verdrietig, geschokt en verward. We houden veel van je Grimmie. We bidden voor je. Dit is gewoon niet eerlijk", schreef de frontman van Maroon 5 bij een foto van hemzelf en Christina.

'Adam Levine betaalt uitvaart Voice-zangeres'
'Adam Levine betaalt uitvaart Voice-zangeres' (Foto: BuzzE)