Speciaal aanzoek met frikandel speciaal

De liefde van de man gaat door de maag. Om je huwelijksaanzoek dan speciaal te maken, heb je dus mayonaise, curry en uitjes nodig, redeneerde de 27-jarige Linda Jansen volgens Omroep Brabant. De Brabantse vroeg haar vriend John Hospel (29) dan ook ten huwelijk met een frikandel speciaal in de vorm van een hartje.

Gelukkig vond John het aanzoek 'heel speciaal'. Voor het zo ver was, werd hij dinsdag eerst met een smoes naar zijn werk gelokt. Daar kreeg hij een brief en een pakketje, dat hij pas thuis in Veldhoven mocht openmaken. Onderweg naar huis werd hij aangehouden door de politie, die ook in het complot zat. John kreeg een proces-verbaal en moest mee naar cafetaria De Smickel in zijn woonplaats. "Dat vond ik heel apart. Maar ja, het hoorde bij de act."

In de snackbar kreeg hij de bijzondere frikandel speciaal en een brief. Hij dacht op dat moment nog dat het een cadeau van Linda was, omdat ze die dag zeven jaar samen waren. Na ontvangst van de frikandel werd hij naar een kroeg gelokt, waar Linda voor hem het liedje Mag Ik Dan Bij Jou van Claudia de Breij zong. Aansluitend vroeg zij hem ten huwelijk.

"Het was allemaal zo speciaal en emotioneel," reageert John, die uiteraard volmondig ja zei op het aanzoek. "Het is zoiets aparts en je maakt het als het goed is maar één keer mee."