Ex-man Amy Winehouse gezocht door politie

De Britse politie is op zoek naar Blake Fielder-Civil. De 34-jarige ex-man van Amy Winehouse is verdwenen nadat hij zich vorige week had moeten melden bij het bureau, weet The Sun.

De politie bevestigt dat Fielder-Civil zich niet heeft gemeld. "Onderzoek is gaande om hem te kunnen traceren." Blake is momenteel op borgtocht vrij, nadat hij in maart was gearresteerd voor diefstal. Hij had een tasje, met daarin 70 pond (88 euro), gestolen van een bardame. Dat was vastgelegd op de beveiligingscamera's van het café.

Een dag na de diefstal kwam de ex van Amy Winehouse terug naar de bar. "Hij kwam mijn paspoort terugbrengen, dat in mijn tas zat", vertelt barvrouw Leia. "Hij zei: 'Ik moest dit teruggeven aan jou'. Ik vroeg naar het geld. Hij zei dat ik dat nooit terug zou krijgen."

Fielder-Civil en Winehouse waren getrouwd van 2007 tot en met 2009. Hij zou er verantwoordelijk voor zijn dat Amy verslaafd raakte aan heroïne. Twee jaar na hun breuk, op 23 juli 2011, overleed de Back to Black-ster aan alcoholvergiftiging in haar woning in Londen.

Ex-man Amy Winehouse gezocht door politie
Ex-man Amy Winehouse gezocht door politie (Foto: BuzzE)