FeestDJRuud stopt met optreden

FeestDJRuud vindt het mooi geweest. Na een volledig volgeboekt festivalseizoen neemt hij eind dit jaar afscheid van het dj-vak. Dat doet FeestDJRuud met nog één groot feest, in de Heineken Music Hall.

Ruud Geurts, beter bekend als FeestDJRuud, kondigde zijn afscheid maandag aan in de Coen & Sander Show op 538. "Wat begon als een geintje werd een jarenlange achtbaanrit met hoogtepunt na hoogtepunt", zei Ruud. "Voor mijn gevoel heb ik alles eruit gehaald wat erin zit en kan ik niet anders dan op mijn hoogtepunt stoppen."

Ruud neemt niet zomaar afscheid van de draaitafels, op zaterdag 10 december geeft hij zijn laatste show. Dat wordt meteen de grootste van zijn carrière, in de Heineken Music Hall en met tal van gastartiesten. Kaarten voor Feest to Black zijn sinds maandagmiddag te koop.

FeestDJRuud wil zijn laatste show zijn 'grootste en gekste show ooit' maken. "Zaterdag 10 december komt het hele arsenaal aan pardietricks nog één keer aan bod in de HMH samen met een flinke dosis gastoptredens van iedereen die wat betekend heeft in mijn carrière. Geen mooiere manier om dit af te sluiten!"

FeestDJRuud stopt met optreden
FeestDJRuud stopt met optreden (Foto: BuzzE)