Augmentaties en meer in Deus Ex: Mankind Divided

Square-Enix en Eidos-Montréal presenteren vandaag de 101-trailer voor Deus Ex: Mankind Divided. In deze nieuwe video volg je Adam Jensen, die ervoor moet zorgen dat gebeurtenissen uit het verleden zich niet herhalen.

We schrijven het jaar 2029. Mechanisch verbeterde mensen worden beschouwd als verschoppelingen en leven in totale afzondering van de rest van samenleving. Adam Jensen is nu een ervaren geheim agent die opereert in een wereld die zijn soort is gaan haten. Gewapend met een nieuw arsenaal state-of-the-art wapens en augmentaties moet Adam besluiten tot de juiste aanpak, en wie hij kan vertrouwen, om een wereldwijde samenzwering te ontrafelen.

Je ziet nieuwe beelden van Adams appartement en nieuwe locaties in Europa, inclusief Praag. Je ontdekt ook meer over Adam Jensens verbeterde augmentaties, die hem helpen om beter te infiltreren, vechten en hacken. De trailer biedt tevens nieuw inzicht in de verhaallijn met zowel oude als nieuwe gezichten, elk met hun eigen agenda. Of je nu de regels met voeten treedt of volgens het boekje werkt, elke keuze heeft zijn consequenties. Aan jou de taak om de waarheid te onthullen.

Deus Ex: Mankind Divided komt 23 augustus uit voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.