Marc van der Linden 50 kilo lichter

Marc van der Linden is 50 kilo afgevallen, maar houdt zijn afslankmethode geheim. "Dik zijn en afvallen is voor iedereen een persoonlijk traject. Wat voor mij werkt, hoeft bij een ander niet te werken'', vertelt Marc in VIVA.

De koningshuisdeskundige wil nog meer kilo's kwijt. "Ik ben er blij mee, niet zozeer trots op. Ik ben als dik persoon nooit ongelukkig geweest. Ik weet niet of slank zijn me nog gelukkiger gaat maken. Ik wil wel nog meer afvallen, ik ben nog steeds dik. Ik heb overigens geen streefgewicht, ik wil geen gevangene van dat soort cijfers worden. Maar ik voel me momenteel energieker dan ooit en dat motiveert me om door te gaan."

Marc vertelt ook zijn liefdesleven momenteel ingewikkeld is. Ik heb het nu leuk met iemand, maar ik weet niet of het een relatie gaat worden. Ik woon samen met mijn ex, dat is mijn beste vriend. Hij kwam een paar weken bij mij wonen, omdat hij een huis zocht. Inmiddels zijn we vier en een half jaar verder."

"Ja, dat gaat perfect. Hij heeft ook een nieuwe partner. Weet je... ik ben niet jaloers. Ik ben ook bevriend met al mijn exen. Bij mij houdt houden van niet van de ene op de andere dag op. Ik ben ook niet iemand van hoge pieken en diepe dalen. Als het leven even tegenzit, weet ik: gewoon blijven doorademen. Door het ritme in je leven op te pakken, vind je de weg terug naar geluk. Ik zie er weinig heil in om problemen met zeven therapeuten te bespreken. Of dat je elke avond moet uithuilen bij acht hartsvriendinnen. Zelfs mijn moeder heb ik nooit lastiggevallen met liefdesverdriet. Ik accepteer gewoon wat er gebeurt en ga verder."

Marc van der Linden 50 kilo lichter
Marc van der Linden 50 kilo lichter (Foto: BuzzE)