Zusjes Brood zijn wilde beesten

Lola en Holly Brood hebben net als hun vader Herman niet zo veel op met monogamie. De dochters van de overleden rocklegende blijven liever niet lang bij een man.

"Als ik mijn partner er geen pijn mee zou doen, dan zou ik constant vreemdgaan", bekent Lola tegenover Veronica Magazine. "Monogamie zit van nature niet in ons. We zijn wilde beesten, dus je moet het echt voor iemand over hebben", vindt ze.

Ook Holly heeft het liever niet bij één bedpartner. "It's complicated. Dat ik nog nooit een lange relatie heb gehad, zegt misschien genoeg over mij. Ik ben lekker aan het lanterfanten."

De meiden zijn eveneens niet vies van drank en drugs op zijn tijd, maar ze gaan niet zo ver als hun vader deed. "Ik zeg geen nee tegen een pilletje of een jointje, maar coke vind ik niet zo leuk. Door mijn vader heb ik natuurlijk een grote les meegekregen", aldus Lola. Haar zusje voelt ook niet de behoefte om te snuiven. Holly laat zelfs drugs testen voordat ze het achterover slaat. "De pilletjes die ik weleens slik, zijn niet lichamelijk verslavend. Ik laat ze ook altijd testen: daar ben ik redelijk panisch in."

Zusjes Brood zijn wilde beesten
Zusjes Brood zijn wilde beesten (Foto: BuzzE)