Mafia 3 komt in oktober

2K games laat via een nieuwe trailer weten dat Mafia III 7 oktober uitkomt voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

Na jaren van strijd in Vietnam, weet Lincoln Clay de waarheid: familie is niet met wie je bent geboren, het is voor wie je wilt sterven. Weer thuis in New Bordeaux, staat Lincoln op het punt te ontsnappen aan zijn criminele verleden. Maar toen zijn surrogaat familie, de “Black Mob”, wordt verraden en uitgemoord door de Italiaanse maffia, bouwt Lincoln een nieuwe familie op uit de as van zijn oude.

De standaard, limited deluxe en de limited collector’s edition van Mafia III zijn nu beschikbaar voor pre-order. De Mafia III Deluxe Edition gaan digitaal en beperkt fysiek beschikbaar zijn bij geselecteerde retailers. Het bevat de game en toegang tot extra post-release DLC inclusief de Season Pass tegen een gereduceerde prijs. De prijs is 89,99 euro voor de consoleversie, 69,99 euro voor pc.

De beperkte Mafia III Collector's Edition zit vol met fysieke en digitale items, die een inzage geven in de bezienswaardigheden en geluiden van 1968 New Bordeaux en inclusief alle extra’s van de Mafia III Deluxe Edition plus de originele game score op vinyl, collectable art book, art prints en nog veel meer. Iedereen die de game pre-ordered krijgt de Family Kick-Back, die drie exclusieve luitenant themed voertuigen en wapes die beschikbaar zullen zijn bij launch. De prijs is 139,99 euro voor de consoleversie, 119,99 euro voor pc.