Afscheid K3 komt dichtbij voor Josje Huisman

Josje Huisman voelt de dag dat ze echt afscheid moet nemen van K3 naderen. "Nu is het aftellen wel echt begonnen, hoor", schreef ze woensdag op Instagram bij een foto waarop ze omringd wordt door pers en K3-fans.

Nu de laatste optredens echt nabij zijn, kan Josje nog steeds niet goed omschrijven hoe het voelt afscheid te nemen van het kleuterpoptrio. "Het had mijns inziens niet mooier kunnen zijn dan dit. Zoveel mensen die ons zijn komen uitzwaaien. We zijn door heel Vlaanderen en Nederland gegaan om afscheid te nemen én om de nieuwe K3 te introduceren. Dus ik ben dankbaar! Voor alles!"

Wat de toekomst Josje gaat brengen 'weet niemand'. "Spannend! Al heb ik er het volste vertrouwen in dat er leuke dingen op ieders pad zullen komen." De blondine, die zich in 2009 na het vertrek van Kathleen Aerts bij K3 voegde, gaat de groep 'natuurlijk missen'. "Maar de mooie K3-belevenis die ik heb mogen meemaken pakken ze me niet meer af!"

Josje, Kristel Verbeke en Karen Damen staan dit weekeinde nog op het podium in Hasselt, in mei volgen de allerlaatste concerten in Antwerpen. Daarna is het aan Marthe, Klaasje en Hanne, die in november als het nieuwe K3 uit de bus kwamen tijdens de finale van het programma K3 zoekt K3.

Afscheid K3 komt dichtbij voor Josje Huisman
Afscheid K3 komt dichtbij voor Josje Huisman (Foto: BuzzE)