Jennifer Lawrence is niet goed in feesten

Jennifer Lawrence gaat bijna nooit stappen. En wanneer ze dat wel doet, wordt het geen latertje. De 25-jarige actrice is namelijk niet goed in feesten, legt ze uit aan Harper's Bazaar.

"Ik blijf nooit op tot laat", aldus Jennifer. "Ik ben een oma. Het is erg moeilijk om mij naar buiten te krijgen. En wanneer ik wel ga stappen, dan wordt het nooit laat. Als ik wel tot in de vroege uurtjes doorga en keihard ga feesten, dan ga ik overgeven. Ik kan niet doorgaan totdat ik een black-out krijg, ik begin gewoon te kotsen."

Als voorbeeld geeft Lawrence een wilde avond met Emma Stone. Na een concert van Adele in Los Angeles gingen ze feesten. Aan het einde van de avond stond de Hunger Games-ster te kotsen in een van haar gastenverblijven, waar op dat moment Woody Harrelson verbleef.

"Ik brak een kaars, omdat ik niet kan overgeven als een normaal persoon. Ik zwaai alle kanten op met mijn armen. En ik heb het niet opgeruimd omdat ik een eikel ben. De volgende dag haalde Woody zijn voet open aan de gebroken kaars", herinnert Jennifer zich. "Die nacht liep helemaal uit de hand."

Jennifer Lawrence is niet goed in feesten
Jennifer Lawrence is niet goed in feesten (Foto: BuzzE)