Bo Saris ingestort na beschuldigingen

De zanger Bo Saris (Boris Titulaer) is naar eigen zeggen emotioneel ingestort na de beschuldigingen die donderdagavond aan zijn adres werden geuit. Verschillende oud-collega's beweerden in RTL Boulevard te zijn bedonderd door de voormalige Idols-winnaar. Hij zou geld hebben weggesluisd naar geheime rekeningen.

"Dat iemand ons zo willens en wetens tegenover de hele wereld kapot wil maken, is voor ons onbegrijpelijk", laat Boris vrijdag weten in een officiële reactie. "Het is onbeschrijfelijk wat dit nieuws met mij en mijn gezin doet."

Boris zegt dat hij 'tot op de laatste dag' van zijn samenwerking met zakenman Wim Noorman al zijn verplichtingen heeft voldaan. "Mijn verantwoordelijkheid was om artistieke leiding aan het bedrijf te geven. De verantwoordelijkheid van het zakelijke gedeelte lag volledig bij dhr. Noorman."

Smaad
De zakenman en Boris gingen in 2014, na het verschijnen van het album Gold, uit elkaar. Noorman zei in RTL Boulevard dat iedereen is 'besodemieterd' door Boris. "Ik ben voor het bedrijf door het vuur gegaan en hem daarbij zelf het onmogelijke mogelijk gemaakt", stelt de zanger vrijdag. Zijn bedrijf Bo-Rush Productions werd maandag failliet verklaard. "Samen met mijn bandleden heb ik gestreden tot het bittere eind. Bandleden waarmee ik tot op de dag van vandaag een goede relatie heb en nog steeds optreed."

Ook voormalig bandleden van Boris haalden in RTL Boulevard uit naar de zanger. Zo beweerde Leon Taihuttu, niet alleen bandlid maar ook een goede vriend, dat Boris verslaafd is aan geld. Volgens de muzikant maakte Boris zich schuldig aan criminele praktijken.

Boris noemt de uitlatingen van zijn oud-collega's smaad, die voor hem 'niet te verkroppen' is. "Ik voel mij nu dan ook noodgedwongen om stappen te ondernemen richting dhr. Noorman en Taihuttu zodat zij nooit meer iemand de schade kunnen aanrichten zoals zij die mij, mijn gezin en bandleden hebben aangedaan."

Boris Titulaer ingestort na beschuldigingen
Bo Saris ingestort na beschuldigingen (Foto: BuzzE)