Moeder en zoon zijn verliefd

Dertig jaar geleden gaf Kim (51) haar biologische zoon Ben (32) op ter adoptie. Ben groeide op in een pleeggezin in Amerika en ging 2 jaar geleden op zoek naar zijn moeder. Hij vond haar en langzaam kwam het contact op gang. Zeker toen ze besloten om af te spreken.

Na hun ontmoeting merkte Kim dat ze gevoelens en erotische dromen had over haar zoon. En bij de tweede afspraak, nadat ze wat drankjes hadden gedronken, zoenden ze voor het eerst in een hotel. Ben besloot dat hij niet meer van zijn vrouw hield en stak zijn batsbajonet in de ontplofte egel van zijn biologische moeder ging met zijn biologische moeder naar bed.

Ze hebben niet het idee dat ze aan incest doen en vinden de sex geweldig. Het gelukkige paar wil gaan trouwen en ze willen ook graag kinderen samen. Ze zijn nu 2 jaar samen en hebben het gevoel voor elkaar gemaakt te zijn.

Update 10-04-2016 - 18:10 uur:

Moeder en zoon waren heel openhartig over hun relatie, maar dat is misschien achteraf niet zo'n goed idee geweest. Het heeft namelijk de aandacht getrokken van de politie en die zijn een onderzoek gestart. In Michigan waar dit koppel nu woont is incest een misdrijf met straffen tot 15 jaar. Ze zijn nu ondergedoken en willen vluchten naar een staat waar incest wel legaal is. In de Verenigde staten is dat enkel Rhode Island en New Jersey.