Acht Warcraft-personages schitteren op eigen posters

Voor acht van de personages uit gameverfilming Warcraft: The Beginning zijn nieuwe personageposters vrijgegeven. Op de posters schitteren Blackhand, Doomhammer, Durotan, Garona, Guldan, King Llane, Lady Taria en Lothar.

In Warcraft: The Beginning wordt het koninkrijk Azeroth en haar bevolking bedreigd door de komst van gevaarlijke en gewelddadige Orcs. Zij zijn op zoek naar een nieuw gebied voor hun volk, omdat hun eigen land vernietigd is. Wanneer er een verbinding ontstaat tussen de werelden van de mensheid en de Orcs, zal één van twee volledig verdwijnen en uitsterven. Twee helden, afkomstig uit de twee verschillende werelden, staan tegenover elkaar om te vechten voor de redding van hun eigen toekomst en nageslacht.

De posters zijn klikbaar.
Warcraft: The Beginning wordt uitgebracht door Legendary Pictures en Universal Pictures en is geregisseerd door Duncan Jones (Moon, Source Code). Met o.a. Travis Fimmel, Paula Patton, Ben Foster, Dominic Cooper, Toby Kebbell, Ben Schnetzer, Rob Kazinsky en Daniel Wu. De film is vanaf 2 juni te zien, in 3D en IMAX.