Widowmaker in actie in animatie Overwatch

Blizzard Entertainment heeft een korte animatie online gezet met twee van de personages in team-based shooter Overwatch in de hoofdrol. Tracer en Widowmaker vechten het uit in deze video.

The Widowmaker is duidelijk uit op een kill, en gebruikt daar haar sniperkwaliteiten voor. Haar grappling hook gebruikt ze om niet te lang op een plek te blijven, campers hebben het in multiplayer altijd vrij snel druk om zich heen. Door haar Venom Mines weet ze in ieder geval dat er mensen in de buurt zijn. Haar ultimate Infra-Sight, de kracht die we ook in de video zien, zorgt ervoor dat ze vijanden ook door gebouwen kan zien. Niet alleen voor jou, maar het hele team.

Tracer is juist weer een spring-in-het-veld. Ze kan ergens naar toe springen, een explosief neerleggen en door haar kracht een paar seconden terug warpen in de tijd en zelf dus buiten de radius van de knal zijn.

Overwatch komt 24 mei uit op Xbox One, PlayStation 4 en pc. Van 5 tot 9 mei is er een open bèta, waarin alle 21 helden beschikbaar zijn.