Call of Duty : Black Ops 3 Eclipse komt 19 april uit

De release van Call of Duty: Black Ops III Eclipse, de tweede DLC pack, staat gepland voor 19 april. De uitbreiding verschijnt eerst voor de PlayStation 4 en later voor Xbox One en pc.

Call of Duty: Black Ops III Eclipse brengt vier nieuwe multiplayermaps: Spire, Rift, Knockout en Verge, een remake van de Call of Duty: World at War-klassieker Banzai.

  • Spire: De map speelt zich af op een futuristisch suborbital vliegveld terminal, hoog in de wolken.
  • Rift: Je reist naar het hart van een futuristisch militair complex, dat zich hoog in een actieve krater bevindt.
  • Knockout: De setting van Knockout is in een traditionele Shaolin Tempel.
  • Verge: In de remake van de klassieke Call of Duty: World at War map, Banzai, speelt de multiplayer combat zich af in een verre post-apocalyptische toekomst. 

Naast vier nieuwe multiplayermaps bevat Eclipse een nieuwe Zombies-avontuur waarin je als speler wordt meegenomen naar een afgelegen eiland in de Stille Oceaan. In Zetsubou No Shima. De hoofdrolspelers gaan onverstoorbaar verder met hun missie om de zombie-apocalyps niet alleen in dit universum te stoppen maar in álle universums. De helden zijn gestrand op een afgelegen eiland in de Stille Oceaan, waar Division 9 zich blijkt te bevinden. Dit is een geheim biologisch onderzoekslab waar experimenten naar de effecten van Element 115 op mensen, dieren en planten heeft geleid tot een ramp. Zetsubou No Shima biedt een eiland met een weelderig bladerdek, een linie aan nieuwe zombievijanden en meerdere innovatieve manieren om je te verplaatsen. Daarnaast zijn er volop valkuilen verstopt en ontbreekt het niet aan quests in deze klassieke Zombie-stijl.

Call of Duty Black Ops 3 Eclipse aankondiging (Foto: Activision)