Man verkoopt gameverzameling van ruim drieduizend games

Altijd al een grote gameverzameling willen hebben, maar nooit de tijd of zin gehad om individuele games op te sporen en kopen? Je hebt geluk! John uit Massachusetts verkoopt namelijk zijn verzameling van 3133 games voor een kleine honderdvijftigduizend dollar.

John verzamelt al games sinds zijn vierde, toen hij Super Mario Bros./Duck Hunt cadeau kreeg. Van zijn oom leerde hij dat collectibles altijd meer waard zijn in hun originele verpakking en zo begonnen de avonturen van John. Een kleine greep uit zijn collectie: John heeft een complete Nintendo 64-collectie (met vijfentwintig consoles), op één game na een complete NES-collectie, 350 PlayStation 2-games en 45 games voor SEGA Master.

Hoewel nog niemand de vraagprijs heeft willen neerleggen, hebben wel al een aantal geïnteresseerd partijen contact gelegd met John. Benieuwd naar de collectie? Bekijk dan de foto's hieronder. Zelf bieden (je weet maar nooit)? Ga dan even hier heen. Het is overigens niet de grootste gameverzameling die we kennen. Twee jaar geleden verkocht iemand zijn verzameling met maar liefst elfduizend games.

Game-verzameling NES-games

Game-verzameling assorti