Above & Beyond naar Ziggo Dome

Het Britse dancetrio Above & Beyond komt zaterdag 24 september naar de Ziggo Dome. Aanleiding is de tweehonderdste uitzending van de radioshow Group Therapy, meldt concertorganisator Mojo.

Het wordt de eerste keer dat Above & Beyond de show naar het Europese vasteland brengt, in 2014 was de show in Madison Square Garden in New York en vorig jaar in de Sydney Super Dome. ABGT200 zal live vanuit de Ziggo Dome gestreamd worden. De kaartverkoop voor het dance-evenement begint woensdag 20 april. Inschrijven voor de voorkoop kan al op de website abgt200.com.

De mannen van Above & Beyond zijn sinds 2000 actief als succesvolle dj's, producers en remixers (voor o.a. Madonna en Radiohead), en beleefden hun grote doorbraak in 2011 met het album Group Therapy. Met hun gelijknamige radioshow Group Therapy bereiken ze meer dan 30 miljoen luisteraars per week, uit meer dan 35 landen. Vorig jaar stonden ze op Pinkpop.

Dit jaar verschijnt het nieuwe album Acoustic II, dat gepaard gaat met een akoestische tour met optredens in onder meer in de Hollywood Bowl, Sydney Opera House, Royal Albert Hall, Londen en een uitverkocht TivoliVredenburg in Utrecht op 3 mei.

Above & Beyond naar Ziggo Dome
Above & Beyond naar Ziggo Dome (Foto: BuzzE)