Plan voor Sarah Palin als televisierechter

Sarah Palin wordt mogelijk televisierechter. Ze heeft een contract gesloten met een producent in de Amerikaanse staat Montana die plannen met haar heeft voor een eigen televisieshow overdag. Dit meldt de Hollywood Reporter.

Als uitvoerend producent heeft producent Warm Springs Larry Little aangetrokken, hij werkte eerder voor Judge Judy en Judge Joe Brown. Het plan voor Sarah Palin bevindt zich nog in een pril stadium. De voormalige gouverneur van Alaska heeft ook nog geen pilotaflevering opgenomen.

Het idee is om de juridische tv-show in het najaar van 2017 op televisie uit te zenden. Het genre 'rechtbank-tv' blijft goed scoren op de Amerikaanse televisie. Judge Judy wordt momenteel vernieuwd en gaat nog door tot 2020.

Sarah Palin kreeg wereldwijde bekendheid toen presidentskandidaat John McCain haar in 2008 uitkoos als kandidate voor het vicepresidentschap. De Amerikaanse politica had in het verleden een eigen realityshow op TLC en was een aantal jaren politiek commentator voor FOX News.

Plan voor Sarah Palin als televisierechter
Plan voor Sarah Palin als televisierechter (Foto: BuzzE)