Clooney vindt Trump 'een kleuter'

George Clooney is geen fan van Donald Trump en die mening steekt de acteur niet onder stoelen of banken. In een mail waarin hij steun uitspreekt aan Hillary Clinton, noemt Clooney Trump indirect een kleuter. "Als Hillary dé presidentskandidaat van de Democraten wordt, is ze de enige volwassene in de zaal", aldus George.

Dat Clooney een aanhanger van Clinton is, is niet bepaald een verrassing volgens People. Hij organiseert volgende maand samen met zijn vrouw Amal een fundraiser voor Clinton. In de mail legt Clooney uit waarom hij Clinton steunt, of beter gezegd: waarom hij Trump niet geschikt acht voor een baan in het Witte Huis. "Als je naar de grootste schreeuwer luistert, krijg je het gevoel dat we in een land leven dat Mexicanen haat, moslims haat en denkt dat het plegen van oorlogsmisdaden dé manier is om Amerika weer groots te maken", aldus Clooney.

In de rest van de mail schrijft George dat Clinton dé aangewezen persoon is om haar partijgenoot Barack Obama op te volgen. "We hebben iemand nodig die zich al haar hele leven inzet voor mensen die het moeilijk hebben en die kandidaat is Hillary."

Clooney vindt Trump 'een kleuter'
Clooney vindt Trump 'een kleuter' (Foto: BuzzE)