Freek Vonk & Susan Smit aan de slag voor Wendy

Freek Vonk en Susan Smit klimmen in de pen voor Wendy, de glossy van Wendy van Dijk. De bioloog en schrijfster zijn toegevoegd aan het team van vaste medewerkers, maakte uitgever TMG woensdag bekend.

Freek krijgt een eigen rubriek 'De wereld van Freek' waarin hij een inkijk in zijn bestaan geeft. Susan krijgt een dubbelrol. Ze krijgt een liefdesrubriek en schrijft voor elke editie een literair, veelal erotisch, verhaal.

"Ik ben enorm fan van Susan en Freek, omdat zij zo bevlogen zijn in hun werk en zo mooi en enthousiast hun publiek weten te bereiken", reageert Wendy van Dijk. Freek is volgens Wendy uniek. "Wie maakt nou mee wat hij allemaal meemaakt? Ik ben heel blij dat hij dat in ons blad wil gaan delen, ook omdat Freek niet alleen volwassenen boeit, maar terecht ook zeer populair is bij kinderen, die zijn rubriek vast enorm gaan waarderen."

De bioloog denkt 'een geweldig platform' te hebben gevonden. "Wendy staat voor optimisme en positivisme en daar raken we elkaar volledig", stelt Freek. "Het gaat allemaal om vrolijkheid en mooie verhalen vertellen." Ook Susan is blij met haar nieuwe schrijfklus. "Mijn verwondering over de liefde en passie voor literatuur vinden een warme bedding in de sprankelende, optimistische Wendy."

Freek Vonk, Susan Smit aan de slag voor Wendy
Freek Vonk, Susan Smit aan de slag voor Wendy (Foto: BuzzE)