'Gezichtstatoeage Zayn Malik niet echt'

Zayn Malik baarde flink wat opzien door op een foto te poseren met een tatoeage op zijn gezicht. Een beroemde tatoeëerder gelooft echter dat het helemaal geen echte tatoeage is.

"Het ziet er nep uit en ik denk niet dat hij zo gek zou zijn", meldt celebrity-tatoeëerder Kevin Paul op Twitter. De tatoeage staat namelijk prominent op de zijkant van Zayns gezicht, zo is te zien op een foto die de zanger op zijn Instagram plaatste. Op het plaatje is de titel van zijn album verwerkt, M.O.M. De afkorting verwijst naar Mind Of Mine, zijn debuutalbum dat later deze maand verschijnt.

Waarschijnlijker is het dat Zayn de foto maakte ter promotie van zijn nieuwe muziek. Bij het plaatje vermeldde hij al dan niet cryptisch de titel van zijn nieuwe single, Like I Would. Mocht het wel een echte tatoeage zijn dan wordt het geen pretje om de inkt ooit nog weg te halen, stelt Paul. "Dat is erg pijnlijk, maar ik zou geschokt zijn als het echt is. Ik hoop het niet. Hij is een toffe jongen en was de coolste in de band."

'Gezichtstatoeage Zayn Malik niet echt'
'Gezichtstatoeage Zayn Malik niet echt' (Foto: BuzzE)