Bazoer: "Het liefst tot 2020 bij Ajax"

Riechedly Bazoer werd in de voorbije maanden meermaals gelinkt aan internationale topclubs als Manchester City en FC Barcelona. De Ajacied denkt echter niet aan cashen.

"Ik denk aan mijn ontwikkeling", stelt de 19-jarige Bazoer in De Volkskrant. De middenvelder veegt de transferverhalen van tafel. "Ik werd een tijdje in verband gebracht met grote clubs. Hoorde je gigantische bedragen bij noemen. Dertig miljoen, veertig, vijftig. Maar ik snap het niet. Ik heb een contract tot 2020 bij Ajax."

"Ik voetbal wekelijks, ik heb het er enorm naar mijn zin, dus waarom die verhalen? Het liefst blijf ik hier tot 2020", laat de Oranje-international weten. Bazoer denkt dat het beter is als hij de stap maakt met meer ervaring op zak: "als je iets van twintig interlands hebt gespeeld en de beste bent van de Eredivisie."

Zondag staat de kraker tegen PSV op het programma. Bazoer heeft zin in de topper en verwacht aan het einde van het seizoen boven zijn voormalige werkgever te staan. "Wij worden kampioen. PSV heeft veel. Maar ik denk dat wij echt een team zijn, we gaan voor elkaar door het vuur, we gunnen elkaar alles."