Manchester United en West Ham United op herhaling in FA Cup

De laatste kwartfinale in de FA Cup tussen Manchester United en West Ham United heeft nog geen winnaar opgeleverd. Op Old Trafford bleef het bij 1-1. Manager Louis van Gaal gunde Daley Blind een basissplaats, maar Memphis Depay moest plaatsnemen op de bank. De aanvaller mocht na 76 minuten invallen voor Marcus Rashford.

West Ham had in de eerste helft het betere van het spel. De ploeg kreeg via Andy Carroll en Emmanuel Emenike de kansen om de score te openen maar het wist David De Gea niet te kloppen.

Na 68 minuten was het wel raak. Met een fantastische vrije trap bracht Dimitri Payet West Ham op voorsprong. Via de binnenkant van de paal verdween de bal in het doel. Zeven minuten voor tijd zorgde Anthony Martial voor de gelijkmaker en de eindstand: 1-1. Doordat het zondag onbeslist bleef volgt er over anderhalve week een replay in Londen.