Chantal Janzen doet huishouden in vol ornaat

Chantal Janzen kan blijkbaar niet wachten om op te ruimen en schoon te maken zodra ze thuiskomt na een dag werken. De 37-jarige presentatrice neemt daarom niet de moeite om haar jas, sjaal en schoenen uit te doen voordat ze aan het huishouden begint.

"Als ik thuis kom, ga ik met mijn hakken aan, jas aan, muts op en sjaal om de was doen. Of ik ga het huis opruimen", zegt Chantal lachend tegen AD. "Omdat ik het idee heb dat als ik me uitkleed, ik niets meer hoef te doen."

Haar man Marco Geeratz beaamt het vreemde gedrag van zijn vrouw. "In vol ornaat gaat ze alvast de ontbijtspullen voor morgen neerzetten." Maar ook wanneer de jas en handschoenen uit zijn, vindt Chantal geen rust, bekent ze. "Ik kan gewoon niet stoppen met het huishouden doen."

De musicalster onthult ook dat de was bijhouden een tic is. "Ik kan er ook niet tegen dat er nog spullen in de wasmand liggen. Hij mag niet vol zijn. Er mogen van mij niet eens twee dingen in liggen", aldus Chantal. "Het is eigenlijk superirritant. Volgens mij heb ik wel genoeg geheimen gedeeld, straks denken mensen nog dat ik een idioot ben."

Chantal Janzen doet huishouden in vol ornaat
Chantal Janzen doet huishouden in vol ornaat (Foto: BuzzE)