The Division breekt records voor Ubisoft

Tom Clancy’s The Division heeft in de eerste 24 uur meer verkocht dan alle eerder uitgegeven Ubisoft-titels in de geschiedenis van het bedrijf, laat uitgever Ubisoft weten via een persbericht.

"We zijn ontzettend tevreden met de record-brekende launch van The Division", zegt David Polfeldt, Managing Director van Ubisofts Massive studio. "The Division laat goed zien waar Ubisoft voor staat. Het Massive team en alle andere studios hebben op de toppen van hun kunnen gepresteerd in een succesvolle samenwerking. Dit levert een goede, innovatieve en vermakelijk game op."

The Division heeft ook Ubisofts record voor totale digitale verkopen op één dag verbroken, waaronder Windows PC, Xbox One en PlayStation 4. Met deze game heeft Ubisoft drie van de vier (Destiny, Assassin's Creed, Watch_Dogs en The Division) meest succesvolle lanceringen van een nieuwe IP in de geschiedenis van de industrie in handen.

"De launch van The Division is een fantastische prestatie en laat de ongeëvenaarde capaciteit zien van Ubisoft om fantastische nieuwe games te maken, die vervolgens uitgroeien tot entertainment blockbusters", zegt Yves Guillemot, mede-oprichter en CEO Ubisoft. "Dit is een memorabele dag voor Ubisoft, maar nog belangrijker is het begin van de blijvende betrokkenheid van miljoenen spelers in de wereld van The Division game, waarvan wij zeker zijn dat de gamers ervan zullen houden.

The Division is deze week uitgekomen voor pc, Xbox One en PlayStation 4.