Tina Fey kreeg hondendrol in kinderwagen

Comédienne Tina Fey is geen hondenliefhebber en maakt daar geen geheim van. In haar boek Bossypants schrijft ze over haar afkeer van honden en dieren in het algemeen en dat is haar in New York niet in dank afgenomen. Tegenover NY Daily News zegt ze dat er zelfs een keer een hondendrol in haar kinderwagen is gegooid.

"Ik had mijn kinderwagen even op de rem gezet toen ik zag dat een voorbijganger iets in de wagen gooide. Ik riep nog 'wat doe je daar' en ben meteen gaan kijken wat het was. In de kinderwagen vond ik een tissue met een hondendrol erin", vertelt Fey. Het gebeurde allemaal vlak voor de deur van haar huis in de Upper West Side in de Big Apple.

Wat de reden is geweest voor de 'drolaanval' weet Fey niet, maar ze denkt dat het met haar boek Bossypants te maken heeft. In het in 2011 uitgegeven werk schrijft ze dat ze totaal geen interesse in dieren heeft. "Als iemand me foto's van een hond of kat laat zien heb ik er echt moeite mee om mezelf een houding te geven. Ik lijk dan wel een autist."

Tina Fey kreeg hondendrol in kinderwagen
Tina Fey kreeg hondendrol in kinderwagen (Foto: BuzzE)