Toestand dj Paul van Dyk nog onduidelijk

Het is nog onduidelijk hoe het gaat met dj Paul van Dyk sinds hij zaterdagavond van het podium viel tijdens A State of Trance in de Jaarbeurs Utrecht. Zijn familie heeft organisator Armin van Buuren uitdrukkelijk gezegd niets te zeggen over zijn gezondheidssituatie. Armin tast hierdoor zelf ook in het duister over de afloop van het ongeluk, bleek maandag in RTL Boulevard.

'Ik zit nog steeds met een bonkend hart na zaterdagnacht. Ik kijk constant op mijn telefoon of er nog nieuws is', vertelde Armin, die het ongeluk als een shock heeft ervaren. 'Het was zo'n mooie avond, mensen hadden het naar hun zin. Toen gebeurde dit. We zijn er verschrikkelijk van geschrokken', aldus Armin, die in de radiostudio was aan de andere kant van de Jaarbeurs toen zijn collega 3 meter naar beneden viel.

Armin kan niet bevestigen dat de situatie van Paul van Dyk stabiel is, zoals dj Dash Berlin zondag op Twitter meldde. 'Het heeft geen zin om ongefundeerde dingen te vertellen die niet waar zijn. Uit respect voor Paul moeten we totale stilte in acht nemen hierover. Het is afwachten, van dag tot dag. Ik hoop dat ik hem binnenkort kan opzoeken in het ziekenhuis.'

De mainstage van het A State of Trance Festival in de Jaarbeurs Utrecht werd gesloten na de val van de Duitse dj. A State of Trance is het grootste indoortrancefestival ter wereld en vierde afgelopen weekeinde de vijftiende editie.

Toestand dj Paul van Dyk nog onduidelijk
Toestand dj Paul van Dyk nog onduidelijk (Foto: BuzzE)