André Hazes junior elke dag op z'n knieën

André Hazes junior vraagt zijn vriendin Monique elke dag ten huwelijk. "Gewoon om zeker te weten dat ze nog wil", legt Dré uit in een interview met Veronica Magazine.

"Monique zit voor altijd in mijn hart. Als het morgen overgaat, heb ik nog steeds heel veel aan haar te danken." De 22-jarige Dré vertelt ook dat hij eigenlijk niet verliefd wilde worden voor zijn dertigste. "Dus Monique en ik zeiden tegen elkaar: laten we nou niet verliefd worden, want dat heeft geen zin. En toch gebeurde het. Tien jaar voor mijn richtdatum."

Hoewel Dré eigenlijk nog lang niet van plan was verliefd te worden, zegt hij klaar te zijn voor een huwelijk en kinderen. Hij schreef het nummer 'Weet dat je welkom bent' over zijn hoop op een kleintje. "Ik ben stabiel genoeg, dus als het nu zou gebeuren dan is het welkom."

Hijzelf werd geboren toen zijn vader 43 jaar was. "Dat gaat mij echt niet gebeuren! Ik wilde met hem voetballen, maar hij was na drie stappen uitgeput, kon niet meer. Nee, laat mij als ik een jaar of 45 ben maar lekker stappen met mijn zoon."

André Hazes junior elke dag op z'n knieën
André Hazes junior elke dag op z'n knieën (Foto: BuzzE)