Piloot en fysiotherapeute populair op Tinder

Piloten op Tinder kunnen rekenen op de meeste aandacht van vrouwen. Fysiotherapeutes zijn bij mannen erg gewild. Dat blijkt uit eigen onderzoek van de datingapp.

Tinder hield bij welke beroepen het populairst zijn, oftewel hoe vaak gebruikers met een bepaald beroep naar rechts worden geswiped en aangemerkt worden als een potentiële match. Piloten zijn het meest in trek bij de dames. Gevolgd door ondernemers, brandweermannen, dokters en tv- of radiopersoonlijkheden.

Als vrouw kun je rekenen op heel wat interesse als je een fysiotherapeute, binnenhuisarchitecte, ondernemer, pr-medewerker of lerares bent. Opvallend genoeg staan vrouwelijke modellen in de mannenlijst 'pas' op de achtste plek en mannelijke modellen bij de dames zelfs op de tiende plek, slechts één plaatsje voor tandarts.

Tinder werkt hard om het imago van de datingapp te veranderen. Veel mensen denken dat het vooral wordt gebruikt in de zoektocht naar onenightstands, maar volgens de mensen achter de app ontstaan er ook veel langetermijnrelaties dankzij Tinder.

Piloot en fysiotherapeute populair op Tinder
Piloot en fysiotherapeute populair op Tinder (Foto: BuzzT)