Pokémon Direct viert twintig jaar Pokémon

Pokémon bestaat dit jaar twintig jaar en Nintendo viert dit op grote wijze. We krijgen onder andere een re-release van de eerste games voor Nintendo 3DS, een vechtgame in de vorm van Pokken Tournament voor Wii U en misschien nog wel meer.

Nintendo heeft een speciale Nintendo Direct aangekondigd die het twintigjarig bestaan van de serie viert. Ongetwijfeld krijgen we meer informatie over eerder genoemde titels en wellicht wel een onthulling of twee. Zo wachten wij nog op een lokalisering van Detective Pikachu en is het hoogtijd voor een nieuwe vlaggenschip titel.

Of deze daadwerkelijk worden aangekondigd zullen we vrijdag zien. De Nintendo Direct start dan om vier uur 's middags en is dan via deze link te bekijken. Uiteraard bericht FOK!Games over de aangekondigingen die gemaakt gaan worden, stay tuned!

Update 19:53 - Volgens de Twitter van Nintendo of Japan (vertaald door Serebii) duurt de Direct aanstaande vrijdag slechts vijf minuten in totaal. Dit doet denken aan de aankondiging van Pokémon X en Y, die ook in een zeer korte Direct werden gepresenteerd. Het lijkt er hoe dan ook op dat we geen reeks aan informatie krijgen over diverse titels, maar meer focus op een enkele release. All aboard the hype train!

Pokémon Direct