De eerste beschrijving van Marvel's Most Wanted

De spinoff van Marvel-serie Agents of S.H.I.E.L.D. krijgt vorm. ABC, de tv-zender verantwoordelijk voor S.H.I.E.L.D. en zusterserie Agent Carter, heeft een beschrijving vrijgegeven van Marvel's Most Wanted.

De serie vertelt over Bobbie 'Mockingbird' Morse en Lance Hunter, gespeeld door Adrianne Palicki en Nick Blood. Zij speelden deze rollen al in S.H.I.E.L.D., wat betekent dat de beschrijving een licht spoilerkarakter heeft voor wie liever niets wil weten van nog ongeziene afleveringen.

Morse en Hunter, twee ex-spoinnen en ex-echtgenoten die op de vlucht zijn zonder vrienden, zonder S.H.I.E.L.D. en een lange lijst van vijanden die erop uit zijn de premie voor hun vangst op te strijken. Terwijl ze alleen elkaar kunnen vertrouwen, sluiten ze een verbond met Dominic Fortune, een avontuurlijke schurk met ruime middelen ter beschikking en een flinke verzameling tegenstanders, die met hen overeen komt bescherming te bieden zolang ze hem helpen met zijn agenda. Deze twee helden helpen iedereen in nood, terwijl ze proberen de samenzwering, die hun leven in de waagschaal stelde, te ontmaskeren.

Het is nog niet bekend wanneer Most Wanted van start gaat; mogelijk is het de vervanger van Agent Carter, dat door lage kijkcijfers op de tocht staat, en waarvan hoofdrolspeler Hayley Atwell inmiddels een rol in een andere tv-serie heeft gescoord. In dat geval zou Most Wanted over ongeveer een jaar op de buis kunnen verschijnen, in de winterstop van het vierde seizoen van Agents of S.H.I.E.L.D.

Adrianne Palicki en Nick Blood
Adrianne Palicki en Nick Blood