Anouk: binnenkort knoop in eileiders

Anouk is zwanger van haar zesde kindje, maar daarna is het wel genoeg. Dat zei de zangeres in de 538-radioshow van Coen en Sander.

"Binnenkort gaat er een knoop in de eileiders", lachte Anouk. De veertigjarige zangeres heeft al vier zoontjes en een dochter. Ze hoopt dit keer dan ook weer op een meisje. "Ik ben klaar met die saaie kleding, wil wel weer eens jurkjes kopen."

Anouk onthulde ook dat RTL vrijdagavond tijdens de finale van The Voice of Holland bekendmaakt wie volgend seizoen de opvolger wordt van Marco Borsato. De nieuwe coach is waarschijnlijk ook aanwezig bij de eindstrijd en Anouk weet al wie het is. "Maar dat ga ik niet zeggen, dat zullen jullie morgen in de show zien. Anders ben ik weer de party pooper die alles verpest."

De Dominique-ster zit waarschijnlijk volgend seizoen ook weer in de rode stoel. "Dat denk ik wel ja, ik was er vandaag over in gesprek. Het was een goed gesprek. Met John de Mol zelf? Ja. Maar ik vind het leuk en het is ook geweldig dat ik opnieuw gevraagd ben."

Anouk: binnenkort knoop in eileiders
Anouk: binnenkort knoop in eileiders (Foto: BuzzE)