Eerste blik op Flash en Cyborg in Justice League-promoafbeelding

Vanavond zendt de Amerikaanse tv-zender The CW een half uur durende special uit over de aankomende DC-speelfilms. Hiervoor lijkt DC Entertainment, de bovenlaag van uitgever DC Comics, de naam DC Films in gebruik te hebben genomen, want onder deze naam is er nu een Facebook-pagina geopend.

Opvallend is dat de profielafbeelding van de pagina een promotionele concepttekening is, waarop niet alleen DC's Trinity, Batman, Superman en Wonder Woman, te zien is, maar ook Aquaman, Cyborg en the Flash. Hoewel we een foto van Jason Momoa als Aquaman allang een keer gezien hebben, is dit de eerste keer dat we iets van die andere twee te zien krijgen. Natuurlijk is de afbeelding geen foto en zijn de details nog vaag, maar wellicht is het een voorbode voor meer duidelijke beelden van Ray Fisher als Victor Stone/Cyborg en Ezra Miller als Barry Allen/The Flash in deze tv-special.

DC Films: Justice League concept

DC Films brengt de komende jaren een reeks films uit die zijn gebaseerd op DC Comics. Dit jaar zijn dat Batman v Superman: Dawn of Justice en Suicide Squad. Volgend jaar volgen Justice League part 1 en Wonder Woman. Daarna zijn films voor de Flash, Aquaman, Shazam, Cyborg en het Green Lantern Corps gepland, plus een nieuwe solofilm voor Batman.