'Berecht Assad en de wereld wordt weer een paradijs'

Bertje Koenders orakelde vandaag in het Haagsch College dat dé oplossing om IS op te heffen en de vluchtelingenstroom te stoppen bereikt kan worden door het democratisch verkozen staatshoofd Assad in Den Haag te berechten voor het internationale strafhof, meldt de NOS.

Wensdenker Koenders weet namelijk precies aan wie we de stroom billenknijpers masseurs, vaginavoelers gynaecologen, verblijfslopers ingenieurs en andere hoogopgeleide weglopers vluchtelingen hebben te danken. Berecht Assad en dan keert de vrede weer in Syrië, worden alle IS-barbaren weer boeren die, hun AK inruilen voor een schoffel, alleen nog ritueel geitjes en schaapjes onthoofden en ruilen ze hun Toyota in voor een tractor. Als dan de Russen ook nog een handje meehelpen, is het des de sneller weer rustig, beredeneerde de wensdenker verder.

Bertje stelde tevens dat het een illusie en helemaal niet waar is dat het behouden van Brusselse dictators meer stabiliteit en minder vluchtelingen oplevert. Ook wist hij dat er bij het Syrische staatshoofd veel bloed aan zijn handen kleeft.

Na het orakelen was er de gelegenheid voor aanwezigen tot het traditionele ritueel om gezamenlijk de handjes in onschuld te wassen.