'Jailbait-porno' vindt gretig aftrek

Eileen Kelly is razend populair met haar zeer pikante selfies. Op haar Instagram-account heeft ze al meer dan 200.000 volgers. De reden laat zich raden: de twintigjarige Eileen ziet er namelijk uit als een naïef tienermeisje van veertien lentes.

De knappe brunette maakt behoorlijke sexy kiekjes. Zo poseert de jongedame uit Seattle in lingerie, wijdbeens of zelfs naakt. Ook poseert ze met een groot keukenmes of laat ze zich te grazen nemen door een SM-meester.

"Ik vind het fijn om bepaalde fantasieën bij mannen aan te wakkeren", bekent ze. "Iedere keer als hier een man mijn kamer binnenkomt, vraagt hij of mijn vader ieder moment kan binnenstormen. Mijn kamer lijkt namelijk sprekend op een kinderkamer."

Inmiddels woont Eileen in New York. Hier ging ze naar school, maar daar is ze inmiddels mee gestopt. Dit nadat zij in mei bijna stierf omdat ze in een dronken bui op haar hoofd was gevallen.

De 'jailbait-babe' heeft honderdduizenden fans over de hele wereld. Zo noemt een dertigjarige man Eileen 'het meisje dat je op de middelbare school graag had gewild, maar nooit kon krijgen'. Voor de haters, die telkens reacties achterlaten als 'zij is een slet', heeft ze nog een boodschap: "Ja, noem me maar een slet."

Hieronder enkele kiekjes van haar Instagram-pagina. Meer (nsfw)-foto's in het bronartikel

 

do i even like u or do i just like the attention?

Een foto die door killerandasweetthang is geplaatst op13 Jan 2016 om 7:23 PST

 

@khoasome !!!

Een foto die door killerandasweetthang is geplaatst op13 Jan 2016 om 6:59 PST

 

@khoasome

Een foto die door killerandasweetthang is geplaatst op12 Jan 2016 om 3:13 PST

 

gonna stay here 4ever 💞

Een foto die door killerandasweetthang is geplaatst op8 Jan 2016 om 4:30 PST