Victoria Koblenko weet veel van seks

Victoria Koblenko beschikt over aardig wat sekskennis. Dat bleek woensdagavond bij de Nationale sekstest van RTL 5. Victoria won de test met een 8,0 en werd gekroond tot 'sexpert'.

"Ik moet bekennen dat ik liever de IQ-test had gewonnen", reageerde Victoria op social media. Ze deed in 2001 mee aan de test en kwam niet verder dan een IQ van 98. "Maar je kan niet alles mee hebben."

Uit de test bleek dat dj Monica Geuze nog een hoop moet leren tussen de lakens. Ze was de bekende Nederlander met het laagste cijfer, een 5,0. De dj was de enige die onvoldoende scoorde, B-Brave-zanger Dioni Jurado deed het net iets beter en haalde een 5,5. Ook Sylvana Simons en Fred van Leer haalden een voldoende. Jan Heemskerk eindigde net achter Victoria. Marc de Hond en rapper Keizer deelden de derde plek.

Boompjes
De BN'ers en andere deelnemers aan de test kregen vragen over onder meer vibrators, spermacellen, standjes en soa's. Kosten noch moeite werden gespaard om de test aan te kleden. Zo illustreerde presentatrice Yolanthe Sneijder-Cabau kapsels voor schaamhaar met boompjes, keek Dioni door een virtual reality-bril naar een pornofilm en mocht Sylvana geblinddoekt op zoek naar het seksspeeltje tussen het hondenspeelgoed.

In de studio namen ook vijf publieksvakken deel aan de test. De winnaar van de studiospelers zat in het vak van de sekswerkers, die de test als beste maakten. De senioren, die onder de noemer golden oldies hun sekskennis testten, scoorden het slechtst.

Victoria Koblenko weet veel van seks
Victoria Koblenko weet veel van seks (Foto: BuzzE)