Lindsay Lohan veroorzaakt rel in bar

Lindsay Lohan heeft zich weer eens van haar slechtste kant laten zien. Volgens RadarOnline misdroeg de actrice misdroeg zich vrijdagavond in een bar, waarbij ze een man in zijn gezicht spuugde en racistische opmerkingen maakte.

Volgens meerdere bronnen waren Lindsay en haar zusje Ali samen op stap in Greenwich Village, waar ze een bar binnenstormden. Een bron vertelt: "Ze kwamen binnen en liepen gelijk door naar de wc's, zonder iets te drinken te bestellen. Daar gingen ze samen een wc-hokje in. Toen ze daar na zo'n 20 minuten nog in zaten bonsde de barman op de deur en vroeg of ze eruit wilden komen. Toen ze dat niet deden, vroeg hij hen te vertrekken, waarop Lindsay agressief werd."

De bron vervolgt: "Toen Lindsay eruit kwam stonden haar ogen glazig en ze begon te schreeuwen tegen de barman - die uit West-Afrika komt - 'Dit is New York, je bent niet van hier'." Lindsay begon hem volgens ooggetuigen te bespotten met een nep-Afrikaans accent en ze bleef hem vragen of hij uit Ghana kwam. De overige bargasten waren het gedrag van de ster spuugzat en wilden dat het barpersoneel hen eruit zette. Hierna spuugde Lindsay een man in het gezicht, waarna volgens een getuige 'de hel losbrak'.

Op slot
De gezusters Lohan werden op straat gezet en de barman deed de deur op slot, maar Lindsay en Ali ramden op het raam, probeerden binnen te komen en filmden de mensen in de bar met hun telefoons. Toen ze naar verloop van tijd afdropen, kwam een vriend van hen een half uur later terug om verhaal te halen, de barman te bedreigen en een telefoon van een van de omstanders, die alles had gefilmd, te stelen.

Lindsay's vriend ging er met de telefoon vandoor, maar kon worden ingehaald en aan de politie worden overgedragen. "Het was echt een gekkenhuis", aldus een getuige. De geschrokken barman dient geen klacht in tegen de actrice, maar zegt wel dat hij nog nooit zoiets heeft meegemaakt.

Lindsay Lohan veroorzaakt rel in bar
Lindsay Lohan veroorzaakt rel in bar (Foto: BuzzE)