Afghaanse 'cultuurverrijkers' wilden vrouw verkrachten

Op 9 december is een 28-jarige vrouw maar net ontsnapt aan een groepsverkrachting door drie Afghaanse politieke asielzoekers. Dit meldt HLN.be die het weer van Le Parisien hebben.

De supermarktmedewerkster was net klaar met haar werk en stapte op de bijna lege trein in Versailles om naar huis te gaan. Bij station Montparnasse stapten een grote groep Afghanen in. Drie stuks van die groep hadden wel zin in een verzetje en stapten op de vrouw af. Zij had géén zin in het verzetje en poogde meerdere armlengtes afstand te bewaren door naar een andere wagon te gaan.

Dit signaal werd echter niet begrepen door de drie geile Afghanen en deze zetten de achtervolging in. Na haar ingehaald en ingesloten te hebben begon het trio met uitkleden en betasten van de vrouw. Ter verhoging van het genot werd de tegenstribbelende vrouw wat Afghaanse cultuur bijgebracht, een probeerde haar te wurgen met zijn sjaal terwijl een ander een mes tegen haar gezicht hield om haar duidelijk te maken dat vrouwen niets hebben te willen.

Een andere reiziger zag het Afghaanse cultuurgebeuren aan en besloot dat dit niet binnen de Franse cultuur, normen en waarden paste. De reiziger heeft de vrouw ontzet en is met haar uitgestapt op station Houdan. De vrouw was hevig onder de indruk van de cultuurverrijking en kon daardoor tien dagen niet werken. Alle drie de cultuurverrijkers zijn inmiddels geïdentificeerd door middel van beveiligingsbeelden, twee van de politieke vluchtelingen zijn opgepakt en een is er nog op de vlucht.