Juf (35) heeft 25x seks met scholier (14)

De politie van Osceola County, in de Amerikaanse staat Florida, heeft deze week ene Sara Moore in de boeien geslagen. De 35-jarige invaljuf op St Cloud Middle School heeft namelijk zo'n 25 keer de liefde bedreven met een veertienjarige leerling van die school.

De getrouwde invaljuf kreeg in oktober vorig jaar een innige Instagramrelatie met de knul. Zo schreef het kereltje aan Moore onder ander het volgende: "Ik wil je niet als moeder. Ik wil jou."

Hierna sloeg de vonk werkelijk over. Het stel kreeg een mooie seks relatie. Op de gekste plekken reeg het ventje de geile juf aan zijn bronstige brandnetel. Zo werd er onder meer gedamd op de achterbank van Moores auto en zelfs op de slaapkamer van haar dochter. In totaal een keer of 25.

Toen de ouders van het jochie lucht kregen van de opmerkelijke escapades van hun zoon en hem de duimschroeven aandraaiden, sloeg de scholier door. Hij begon te huilen en zei dat hij niet haar leven wilde kapotmaken. Vervolgens werd de politie ingeschakeld.

De juf heeft de politie verteld de leerling te zien als haar eigen zoon. Op een dekentje met lichaamssappen dat in haar auto werd aangetroffen, zijn DNA-sporen aangetroffen. Moore weigert echter haar DNA af te staan.

De docente, die drie jaar werkzaam was op de school, is gisteren ontslagen. Zij wordt aangeklaagd wegens seks met een minderjarige.