Patty Brard wil acteren

Oh. My. God. Alsof Patty Brard nog niet genoeg te zien is overal, wil ze ook nog eens graag gaan acteren. In een interview met 100% NL Magazine doet de al ZESTIGjarige presentatrice haar acteerambities uit de doeken.

Het blad vroeg Patty naar haar plannen voor 2016. Naast haar werk bij campingzender SBS6 is ze 'wat dingen aan het ontwikkelen'. "Tot nu is acteren er nog niet van gekomen, wat ik heel erg jammer vind. Maar we zijn op dit moment bezig met een serie die op mij geschreven is." Die serie zal over een ouder Indisch dametje gaan dat een eethuisje heeft in Den Haag. Vanuit dat eethuisje zal ze dan misdaden oplossen. Oh joepie. 

De al bijna bejaarde Patty vindt het een leuk project en heeft besloten de omroepen over te halen dat ze kan acteren, door ze 'wat warmer te krijgen'. We zetten er allemaal onze vragentekens bij of Brard überhaupt kan acteren, maar zelf reageert ze hoogmoedig: ''Jazeker! Het is iets wat ik heel erg ambieer en ontzettend leuk vind. Hoewel ik veel dingen gedaan heb, mist dit nog wel op mijn cv.'' Nou, succes dan maar. 

Patty Brard heeft acteerambities
Patty gaat hopelijk snel met pensioen (Foto: BuzzE)