Charlie Sheen voelt zich goed

Charlie Sheen voelt zich goed. De acteur maakte een paar weken geleden bekend dat hij hiv-positief is. "Ik voel me nu heel erg goed. Het was een groot geheim waar ik al een hele tijd mee rondliep, dus er viel heel wat van mij af toen ik het bekendmaakte", vertelt de acteur aan RadarOnline.

"Dat realiseerde ik mij pas achteraf", zegt Sheen. "Ik had gewild dat ik het eerder bekend had gemaakt. Nadat ik het met iedereen had gedeeld, voelde ik mij zo opgelucht."

Toen Charlie hoorde dat hij ziek was, was hij in eerste in eerste instantie in shock. "Maar dat duurde niet lang. Vlak daarna vertelde ik aan mijn moeder dat deze ziekte de verkeerde man had gekozen. Als iemand deze ziekte aankan en een geneesmiddel wil vinden, dan ben ik het wel. Ik ga er met iedere expert en deskundige voor zitten net zolang totdat we iets hebben gevonden."

De website vraagt of de ziekte ook iets positiefs kan betekenen voor het leven van Charlie. "Dat is eigenlijk al zo. Het zet me aan het denken en het zou kunnen dat alles voorafgaand aan deze ziekte is gebeurd om nog meer aandacht te vragen voor een boodschap die er echt toe doet. Ik ben dankbaar voor alles wat ik in mijn leven heb kunnen doen. Ik heb veel mensen laten lachen en veel mensen kijken anders naar het leven door mij. Nu is het misschien tijd om de wereld te veranderen."

Charlie Sheen voelt zich goed
Charlie Sheen voelt zich goed (Foto: BuzzE)