Orlando Bloom gedeporteerd uit India

Orlando Bloom werd op het vliegveld van New Delhi verrast toen bleek dat zijn visum niet geldig was. De acteur moest direct terug naar Londen vliegen om alsnog de juiste visa te regelen.

Het bleek dat het elektronische visum dat Orlando had geregeld niet was goedgekeurd, maar daar wist de acteur niets van. Eenmaal in Londen teruggekeerd werd het papierwerk alsnog in orde gemaakt om opnieuw naar India te vliegen.

De acteur reist naar India op uitnodiging van politicus Amar Singh, die met de komst van Orlando juist toerisme in het land wil promoten. Singh wachtte Orlando op voor een familiediner en ook een bezoek aan de Taj Mahal staat op het programma. "Orlando's kantoor was nooit geïnformeerd over de weigering van het visum om welke technische oorzaak dat ook was gebeurd", reageert Singh aan de Indiase krant Mumbai Mirror.

De missie voor het promoten van toerisme is bij deze al aardig mislukt, stelt een immigratieambtenaar tegenover de Indiase krant Mail Today. "Hij was hier voor een officieel programma. Het arrogante gedrag van de douanebeambten hebben India's imago beschadigd. Ze hadden ook voor andere opties kunnen kiezen in plaats van deportatie."

Orlando Bloom gedeporteerd uit India
Orlando Bloom gedeporteerd uit India (Foto: BuzzE)