PlayStation opent game-appartement in Amsterdam

PlayStation biedt de komende feestdagen een unieke mogelijkheid: een overnachting in het ultieme game-appartement. Van 21 december 2015 tot en met 2 januari 2016 kan iedereen het PlayStation-appartement in Amsterdam voor een nacht betrekken. Dus wil je niet richting een kerstdiner bij je schoonouders, dan is dit natuurlijk een prima alternatief.

We noemen het een overnachting, maar wellicht wordt het eerder een nachtje doorhalen. In het appartement treffen de gasten genoeg games en consoles aan om menig gamer tot diep in de nacht bezig te houden. Er staan twee PlayStation 4's klaar, aangesloten op bijbehorende 55-inch Sony TV’s en soundbars om de evaring compleet te maken. Er zullen voldoende controllers aanwezig zijn om een compleet elftal op te stellen of een klein leger te vullen in je favoriete shooter.

Twee weken lang zal dit game-appartement per nacht te huur zijn via airbnb. Om zo veel mogelijk mensen een kans te geven hier gebruik van te kunnen maken, wordt het appartement op twee momenten beschikbaar gesteld voor boeking. Het eerste moment is aanstaande vrijdag 18 december vanaf 16:00 uur. Vanaf dat moment kan er een nacht geboekt worden in de week van maandag 21 tot zondag 27 december. Op vrijdag 25 december vanaf 16:00 uur wordt de tweede mogelijkheid geboden om een nacht te boeken, in de week van maandag 28 december tot zaterdag 2 januari. Voor verhuur worden de algemene voorwaarden aangehouden die airbnb hanteert. Er kan maximaal één nacht per gezelschap geboekt worden. Het appartement biedt ruimte aan maximaal vier vrienden/vriendinnen. Boeken kan via deze link.

PlayStation-appartement (Foto: PlayStation)