FOK! Wat een weer: vallende sterren!

Net zoals de afgelopen dagen, is het ook vandaag bewolkt en kan er er lokaal een regenbui vallen. In de loop van de dag breekt de bewolking open en is er kans op een beetje zon. De wind komt uit het zuiden en is matig tot zwak. De temperatuur ligt tussen de 8 en 10 graden, wat nog altijd relatief warm is voor december. 

Letten jullie vanavond op de vallende sterrenregen? Volgens weeronline.nl maakt het zuidoosten de meeste kans om iets te zien, aangezien er grote kans is dat het bewolkt is vanavond! Wie zich ver van de lichtvervuiling bevindt, kan het beste richting het oosten kijken, daar zouden de sterren van Geminiden te zien zijn tijdens heldere momenten. 

User AnitaHanjaab bracht gisteren een bezoek aan de kasteeltuin van Kasteel de Haar in Haarzuilens. Ze stuurde me deze foto's op, mooi in eenvoud! Dank je wel Anita! 

De tuin van Kasteel de Haar in Haarzuilens (Foto: AnitaHanjaab)
De tuin van Kasteel de Haar in Haarzuilens (Foto: AnitaHanjaab)
De tuin van Kasteel de Haar in Haarzuilens (Foto's: AnitaHanjaab)

Jouw foto bij het weerbericht? Mail hem naar frontpage@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!

Wikiweetjes van vandaag:
* In 1931 werd in Utrecht de Nationaal Socialistische Beweging opgericht door Anton Mussert en Cees Geelkerken

* In 1991 barstte de vulkaan Etna (Sicilië) uit, een uitbarsting die jarenlang zou duren. 

* In 1977 ging de film Saturday Night Fever in première

* In 1911 bereikte Roald Amundsen als eerste de Zuidpool