Dochter Trijntje vernoemd naar broers

Het pasgeboren dochtertje van Trijntje Oosterhuis is vernoemd naar haar halfbroers. Dat vertelde zangeres Berget Lewis, tante van het meisje, woensdag in RTL Boulevard.

"Ze hebben drie zoons, we hebben Marijn, Eljah en Jonas. Al die namen bij elkaar gecombineerd komen op Maël Joni", legde Berget uit. De zangeres, tweelingzus van Trijntjes partner Alvin Ronde, is 'vol van geluk en emotie' na de geboorte van Maël. "Ze is zo prachtig. En alles is goed gegaan. Vader en moeder maken het goed. Iedereen is blij."

De geboorte van Maël miste Berget, omdat ze in het vliegtuig zat. "Ik kwam net terug van een aantal concerten in Azië. Ik had een tussenstop in Kuala Lumpur en heel slecht bereik. Maar ik wilde toch wel even weten hoe het zat. Gelukkig mocht ik even uit het vliegtuig om te checken hoe het allemaal ging." Het eerste wat Berget toen zag was 'een prachtige foto van ons lieve nichtje'.

Maël kwam dinsdag ter wereld, Trijntje maakte de komst van haar dochter woensdag bekend via Instagram. De zangeres heeft twee zoons, Marijn en Jonas uit haar huwelijk met jeugdliefde Sander van den Eeden. Dat huwelijk strandde in 2012. Alvin heeft zoon Eljah uit een vorige relatie.

Dochter Trijntje vernoemd naar broers
Dochter Trijntje vernoemd naar broers (Foto: BuzzE)